facebook tracking

Älskar du försäljning?

Klockan ringer, alla tittar upp och klappar händerna. Musiken höjs en aning och vid den stora tavlan står en ur gänget med rak rygg och skriver in sin senaste affär. ”Vilka var det” undrar någon, en annan hurrar och en tredje ger sin kamrat en high-five på vägen tillbaka till sin plats.

Vad vi gör

Vi är ett säljbolag inom media. I vår affärsidé ingår att ansvara för hela eller delar av annonsförsäljningen och arbeta mot uppsatta säljmål, men för oss stannar det inte där.

För att kunna tillföra värde på längre sikt tar vi också ett affärsutvecklande ansvar och utvecklar befintlig försäljning genom att hitta nya intäktsben.
Det kräver ett större engagemang och en djupare förståelse för affären, vilket gör oss till en värdefull affärspartner att hålla i handen under en lång tid framöver.

Här Listar vi aktuella tjänster

Om det inte finns något här som passar din profil, passa på att connecta med oss så håller vi dig uppdaterad!

Alla jobb

Arbetsplats & kultur

Vi vet att utveckling och möjlighet till att snabbt axla nytt ansvar och växa som person och i yrkesrollen är sådant som motiverar våra medarbetare. Det är också något som större bolag har svårt att erbjuda i samma utsträckning. Vi jobbar därför med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare med tydliga målsättningar och handlingsplaner. Vårt arbetssätt kallar vi Framgångskultur.

Årets Prestationer 2020

På CAPE får alla chansen att utvecklas och klättra i karriärstegen. Alla är delaktiga och känner ett stort ansvar. På CAPE vill alla framåt och vi hjälper varandra att nå framgång.

Patrik Ahlund Affärsutvecklande Säljare

Säljobbet är många gånger mentalt krävande och då behöver du folk som lyfter upp dig hela tiden. Det är asviktigt för mig, jag ser inte säljet som en one-man-show. Jag drivs av att se andra lyckas

Felix Pehrson Mediesäljare
Avdelning

Sales

Connect

Jobbar du redan på CAPE media AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@capemedia.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor